måndag 31 mars 2008

Vår!

Idag har vi varit ute och gått en långpromenad, först lämnat en pigg och glad 7åring i skolan och sedan fortsatt i det härliga morgonvädret. I skrivande stund ligger vår lilla tjej och sover så gott ute i vagnen.Hon kan sova mycket längre ute med frisk luft och fågelkvitter än vad hon gör inomhus.Kanske vi åker och inhandlar lite fina vårblommor att plantera senare idag.
Vi kom iväg till Skåneplantor en vända och fick lite handlat. Vita små minipenséer och lite fin hassel till vår dörrkrans.Kransen är inhandlad hos Katarina Ellmers Jensen i Hönsinge. Hennes butik och café tillhör absolut en av mina smultonställen, kolla in hennes hemsida http://www.katarinaellmersjensen.com/ för öppettider och övrig information.


söndag 30 mars 2008

Renovering

Vi har under flera år funderat över hur vi bäst ska inreda vår ovanvåning. Vi har påbörjat och renoverat i omgångar och nu börjar vi se ljuset i tunneln. Vår son har fått ett STORT rum med golvyta på cirka 45m2. Det känns underbart att han kan ta hem kompisar och att de har den ytan att leka på. Innan hade han ett litet rum på nedre plan på cirka 11m2 och det har varit perfekt så länge han var en liten kille men han har helt enkelt vuxit ur det. Om jag ska vara ärlig så är det skönt att slippa ha ett gäng på fyra-fem killar som leker Star-Wars i vardagsrummet (för hans rum är ju för litet att fäktas i). Han har själv varit med och valt färg, möbler och lampor. Om jag får säga det själv så blev det riktigt bra. Vad tycker ni?
Detta är en kristallmosaik som rumsinnehavaren själv valt med färg och storlek. Det blev riktigt häftigt i ett barnrum. Rummet är inte helt färdiginrett så fler bilder kommer vart efter.






Related Posts with Thumbnails