tisdag 17 juni 2008

Födelsedag!

Idag är det min födelsedag och jag har blivit firad med frukost på sängen och fina presenter. Jag och lilla sessan fyller år så nära varandra så har vi bestämt att ha litet kalas ihop efter midsommarhelgen och vår vecka på Gotland. Eftersom det är min dag idag så fick jag bestämma!! Och jag bestämde Sofiero och vi har haft en underbar dag där med barnen och Farmor. Solen sken på oss och det var alldeles lagom med strosande människor. Vi hann med en fika ute i parken, ett besök i Majas lilla fina trädgård, en svängom ner till havet, utställning och en supergod lunch på slottet och glass ute i parken. Tack till min underbara familj för denna dag!

Om jag bodde i Helsingborg skulle jag ha säsongskort här. Tänk att uppleva detta när man vill!



Kaniner är inte välkomna i Majas salladsland.


Vindruvor i växthuset.

Skolavslutning!

Vi firade vår prins skolavslutning med att åka till Lund, äta lunch på Kulturen och gå ett varv i den mysiga parken. Det var mitt första besök men absolut inte det sista. Vår 7-åring tyckte det var mycket spännande att springa ut och in i alla kulturbyggnader och kolla på gamla saker. En mysig utflykt tillsammans med Farmor o Farfar.
Bilder ifrån Kulturen i Lund.


torsdag 12 juni 2008

Pojkrum.

Nu har det ju varit lite sämre väder i några dagar och då får man ju passa på att fixa lite inne. Lite fler bilder ifrån vår "lilla" prins rum efter uppsättning av träningssäck och lite diplom. Det kinesiska tecknet har jag beställt på Vimsa dekor. Jag vill varna lite för dem för leveransen tog cirka tre månader och de lovade tre veckor ifrån början. Kul dekoration tillsammans med kampsportsdiplomen.

Boxningssäck.
Väggord och diplom.

söndag 8 juni 2008

Bröllopsdag

Igår kväll var jag och min kära ute på restaurang och åt god mat för att fira vår bröllopsdag. Vi gifte oss den 5 juni för nio år sedan. Oj vad tiden går snabbt för det känns ju som om det var igår som vi sa ja till varandra. En massa saker har hänt sedan dess med två små underbara barn som förgyller vår vardag. Just nu njuter vi av makens ledighet och solen som skiner på oss. En söt liten nyponros vill jag ge till alla nära och kära. Kram/ Anna


Related Posts with Thumbnails