fredag 25 juli 2008

Staket.

Nu har maken börjat jobba igen så nu borde det bli lite mera tid åt bloggen. Fast efter en jobbvecka ensam med barnen inser jag att jag inte alls har så mycket extra tid. Nu finns där ingen annan än jag som kan trösta och hjälpa med olika saker. Jag förstår inte hur alla ensamstående med barn orkar (jag beundrar dem verkligen!). Trots att man älskar sina barn så är det ganska skönt när maken kommer hem och "avlöser" en stund. Så att skiljas är absolut inte att tänka på!!haha. Vi hann med ett "litet" projekt till innan semestern var slut och här kommer en liten bild på vårt nya fina staket. Det är inte riktigt klart ännu men nästan. I morgon ska Farmor o Farfar vara barnvakt åt lilla Sessan medan vi andra ska ta oss till golfbanan och spela lite. Det ska bli sååå kul eftersom det var länge sedan och att vår 7-åring är med oss för första gången. Eftersom jag inte blev klar med det gröna kortet och sonen inte heller har det så får det bli en pay and play bana på Sturup Park. Fortsättning på denna historien kommer efter morgondagen.


En halvbra bild på vårt staket bättre kommer senare när det är helt klart.


måndag 14 juli 2008

Kram!

Idag vill jag via min blogg skicka en hälsning till min Farbror Anders som istället för att vara här med oss (som planerat) ligger på operationsbordet i Linköping. Vi ser fram emot att ni kommer hit lite längre fram i sommar. Hoppas att du mår bättre inom kort. En hälsning och en Stor KRAM till både dig och Faster Christina. Vi tänker på er!


Hälsar alltså Anna, Mats, Gustav , Elsa, Malin, Martin, Ida o Matte.

söndag 13 juli 2008

Grillkväll.

Igår kväll var våra goda vänner här, vi grillade och spelade kubb. Mysigt att träffas och När de hittar sitt drömhus här i Bara kan vi göra det lite oftare. Vi fick en underbar blombukett av dem som naturligtvis hamnar här på bloggen. Tack för kramen lilla E den lever jag på lääänge! Hoppas vi ses snart igen.


TACK för den vackra buketten!


onsdag 2 juli 2008

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en mysig vecka på Gotland. Vi har haft det bra med lite blandad väderlek. Lilla Sessan blev naturligtvis förkyld och febrig ett par av dagarna men vi tog det med ro. Storebror och Pappa åkte till Kneippbyn och tittade på Pippis hus m.m medan vi tjejer var "hemma" i villavagnen (10 meter ifrån havet) och kurerade. När hon blev bättre var vi på en rundtur på ön och hittade en underbar liten vik på nordöstra sidan. När vi vinner pengar (för det ska vi ju göra någon gång) och får några "extra" milijoner ska vi köpa ett litet hus där. Borta bra men hemma bäst men här är några bilder ifrån smultronstället på Gotland.


En underbar vik med klart vatten.



Raukar hör Gotland till!

Related Posts with Thumbnails