söndag 24 augusti 2008

Födelsedag.








Maken fyllde år nu i veckan så vi hade lite mysmiddag med Svärmor o Svärfar i fredags. Dukningen fick vår 7-åring göra för jag har lagt märke till att han är så duktig att fixa o vika servetter. Han har lärt sig på Bolibompa säger han så det är inte bara bus o lek som de lär sig av att titta på barnprogram! Mysigt att äta i växthuset, jag hade nästan hoppats på mulet väder så att vi skulle få tända en massa ljus. Det blev det alltså inte bara för att man vill men det var ok med lite sol också.

lördag 23 augusti 2008

Linköping

Grönska i Mammas trädgård.








Hej! Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg här, ledsen för det men jag har haft bloggtorka ett tag. Här är lite bilder ifrån min mammas fina lilla täppa i Linköping. Vi var där för några veckor sedan, barnen och jag åkte tåg upp. Spännande och smidigt att resa på det sättet. Maken kom upp ett par dagar senare med bil eftersom han jobbade innan. Vi var hemma hos min Farbror o Faster och hälsade på en kväll. Det var supermysigt att träffa alla och vi fick jätte god mat. Synd att Kusin David flytt fältet till stranden i Italien men vi får träffas en annan gång. Tack för en mysig kväll Anders, Christina, Carin o Ludvig!

måndag 4 augusti 2008

Före och efter!

Jag har lite av en noja att samla på mig gamla pallar och stolar. Ibland behållar jag dem och fixar till dem och ibland hamnar de på någon loppis. Just den här pallen som jag visar här har jag fått efter min lilla Mormor som gick bort i vintras. Den är ju inget speciellt men jag gillar när man ser att saker o ting har använts. Pallen har sågmärken, målarmärken och små borrhål efter årens användning. Jag kan se framför mig hur den har tjänat sitt lilla "liv" tillsammans med min Mormor o Morfar. Därför kommer i alla fall inte den här pallen att hamna på någon loppis utan den ska få stanna här hos oss. Jag tyckte att den var värd lite omsorg efter årens lopp och har därför slipat och målat den. Så här kommer alltså före och efter bilderna.

Före



Efter

söndag 3 augusti 2008

Presentpyssel.

Igår var vi på en supermysig fest hos våra vänner på landet. Det är så kul när någon drar ihop "hela" gänget, fixar så att vi kan träffas, prata, äta och ha trevligt. Där var massor med barn i varierande åldrar som hade jätte skoj i gröngräset. Varje gång vi träffas så tänker vi att detta måste vi göra oftare. Ja o så går tiden och alla har så mycket med sitt. Jag som varit hemma med lilla Sessan ett bra tag nu har ett STORT behov av att träffa o prata med andra vuxna. Så tack till våra kära vänner som fixade detta! Bilden är på en lite flaskdekoration som jag gjorde till värdinnan som för övrigt fyllde "25" i fredags.



Related Posts with Thumbnails