fredag 28 augusti 2009

Barnrum

Elsas fina bokstäver.


Plåtburk ifrån Höganäs outlet


Tro det eller ej men här kommer ett inlägg till denna veckan??! Idag är jag hemma med min lilla tjej som har varit sjuk hela veckan. Först hög feber som nu övergått till förkylning, stackars lilla Elsa! Just nu sover hon så jag kan passa på att skriva lite här och lägga in ett par bilder med detaljer ifrån hennes rum. Tavellisterna och mjukdjur är köpte på IKEA men bokstäverna har hon fått av Mormor som inhandlat dem i en liten butik i Linköping. Muminburken hittade jag på Höganäs outlet i Höganäs när vi var där på semestern. Vi är inte klara med Sessans rum och i förra veckan fick vi i katalog ifrån Mio. De har jättefina vägghyllor i rött och rosa som jag funderar på att köpa. Mio håller på att rycka upp sig och har faktiskt en hel del fina grejer så det kan vara värt ett besök. Här i Skåne så är butiken på Centersyd den nyaste och roligaste att besöka. Nu måste jag sätta lite fart så jag hinner lite när prinsessan sover. Kram

torsdag 27 augusti 2009

Inga måsten!

En dålig bild på vår lilla hylla. Det rostiga hjärtat är köpt på Tirups örtagård som är ett av mina smultronställen.


Sommaren som gått har inte varit exakt som den brukar för familjen Lindhagen. Vi brukar alltid ha minst ett stort projekt på gång som vi planerar långt i förväg. Eftersom vi stressat lite för mycket både Maken och jag så bestämde vi oss för att inte sätta igång något. För Maken har det inte varit några problem alls men i slutet av semester så börjar det krypa lite i mig. Jag fick honom i alla fall att sätta upp den lilla hyllan i växthuset som jag visat tidigare på bloggen. För övrigt har vi haft en underbar semester med små utflykter runt om i Skåne. Vi campade ett par nätter i Löderupsstrandbad och insåg ganska snart att det kommer att dröja lääääänge innan vi gör det igen =). Vi är nog lite för bekväma för att krypa omkring på marken och sova på hårda underlag. Det jag kommer att minnas mest är att min kära Farbror o Faster (som annars bor i Linköping) var här och vi hade en supermysig dag i Köpenhamn med dem. Hoppas hoppas att Kusin med flickvän flyttar hit så att vi kan träffas lite oftare!!

Hoppas ni alla får en mysig helg. Själv ska jag ut och äta med min IKEA kompisar på någon mysig restaurang i Malmö.

fredag 21 augusti 2009

Slappardag!

En liten bild på det nya lagret (inte så inspirerande kanske?) men ganska så imponerande att man knappt ser till slutet.

Idag har lilla Sessan och jag bara tagit det lugnt. Det är så otroligt kvavt här i Skåne så jag känner mig helt konstigt trött och matt. Hoppas att det smäller till och åskar riktigt ordentligt så kanske regnet gör så att det blir lite friskare. Igår fyllde Maken år så jag handlade, städade och lagade mat för ett litet kalas med Svärmor o Svärfar på eftermiddagen. Lite senare på kvällen var jag på lite mingel och rundtur på min nya arbetsplats (det nya IKEA varuhuset i Malmö). Det är fortfarande en byggarbetsplats och lite svårt att fatta att allt ska hinna bli klart till den 21oktober?! Det kommer att bli världens näst största IKEA så där kommer att finnas mycket för den inredningsintresserade att frossa i. Själv var jag i detta läge mest imponerad av det stora tag själv lagret som blir gigantiskt. Positivt för alla kunder då vi faktiskt kommer att få plats med mer av varje produkt och vi slipper att meddela att något är slut lika ofta som nu.

söndag 16 augusti 2009

Tillbaka!

Hemmasnickrat elementskydd.



Pysseltjejens lilla kök.
Brios leksaker slår det mesta. Utmärkt svensk design!


Jag ber om ursäkt för att det inte har hänt något här på ett bra tag. Lusten och inspirationen att blogga har varit som bortblåst. Nu har jag fått reda på att det är ett gäng som faktiskt saknar mina inlägg så nu ska jag försöka skärpa mig. Vi har under en längre tid försökt att renovera och fixa till vår lilla tjejs rum och här kommer några bilder ifrån detta.
Related Posts with Thumbnails