måndag 30 november 2009

Torplycka!

Torpet ifrån gavel/baksidan.


Torpet framifrån.
Jaaaaaa, vi vann budgivningen på detta lilla renoveringsobjekt! Det ligger ca 5km ifrån Kivik på Bästekille backar. I slutet av vägen mitt i en liten skog med underbar natur ligger det och väntar på att någon ska ge det lite kärlek. Snacka om att det kryper i kroppen om att få börja pyssla, bygga och måla. Vi som inte alls hade tänkt att köpa sommarhus och sen fanns det bara där på Hemnet. Konstigt att man kan genom att bara ha sett det på bild känna att detta har potential att bli något helt underbart. Vi hoppas att detta ställe ska bli en oas för oss att komma till och bara njuta och slappna av. Vägen dit är visserligen en "liten" bit med tanke på hur där ser ut men vi har lovat oss själva att ta det lungt och inte stressa. I helgen har vi skrivit kontrakt, hjälpt kompisar att flytta och haft besök av världens bästa kusin David. En helt ok helg med andra ord (trots träningsverk efter att ha sprungit i trappor vid flytten!). Inget ont som inte har något gott med sig för den motionen behövde jag.
Det var helt klart värt besväret att få se en lycklig familj i sitt första fina lilla hus!
Kram till er alla//Anna

3 kommentarer:

Unknown sa...

Wow vad läckert! Kan se det framför mig när ni fixat lite =)Grattis och lycka till!

Ida sa...

Hej! Så gulligt ert lilla nya torp ser ut, kommer bli fin fint med som du skrev..lite kärlek! När får ni tillträde?? Sorry för träningsvärken, kan trösta med att vi också var helt slut (och är fortfarande 2 dagar efter)främst i knoppen, det blev en sådan total urladdning när vi stängt dörren och satte och ner på kvällen och pustade ut. Det har varit så mycket planerande och längtande. Sitter på biblioteket nu för vi har inget internet än, jag som vill blogga och visa en massa. Ella och jag var på Vellingeblomman idag så nu har jag också börjat blomster-jul-pyssla lite. Medans hela huset är fullt av halvt upp-packade flyttkartonger, men lite julstämning är viktigt =)Vi hörs i dagarna! Kram och tack än en gång för hjälpen med flytten!

Lars sa...

Jag är Lars och var "hustomte" på Torpet. Hoppas att Ni kunnat komma ut trots snön. Hur går det med det betongklädda taket på östra sidan?
Det finns plåt till det 300m bort..

Hoppas allt är bra och att det blir en underbar vår!

Related Posts with Thumbnails