måndag 22 februari 2010

Reklamdax!



Halloj!

För ett par veckor sedan beslöt vi oss att prova på hemleverans av mat. Det innebär att vi får hem råvaror med recept för fyra personer till fem middagar varje måndag. Råvarorna är i möjligaste mån närproducerad och ekologisk. Det har visat sig att detta var riktigt bra för en familj som verkligen är trötta på att hitta på mat varje dag. Jag själv har aldrig tyckt att det är jättekul att laga mat. Nu så är det riktigt roligt och spännande att laga nya recept. Helt plötsligt så känns det som vi äter både nyttigt och varierat (perfekt!). Eftersom vi har två små som inte är jätte stora i maten så blir det mat över så att någon av oss får matlåda till jobbet. Dessutom så har detta företag ett erbjudande då man får både måltidsdryck och frukt gratis i en månad http://www.mativeckan.se. Vi betalar 795kr i veckan för detta. Vill man ha leverans varannan vecka eller bara för tre dagar så finns det också. Vi tycker att vi sparar en massa pengar på detta eftersom man inte stoppar massa onödigt i kassen och att vi inte behöver betala lunch varje dag på jobbet. Så nu var det slut på Annas reklamhörna för denna vecka och som ni förstår så kan jag varmt rekommendera detta företag =). Hoppas ni får en bra sportlovsvecka! Själv ska jag med Sonen som ska prova på ridning imorgon. Kram kram//Anna

5 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Låter väldigt bekvämt! En stor fördel måste också vara att man inte köper en massa onödiga saker, man brukar ofta komma hem med betydligt fler saker än man skrivit upp på kom-i-håg-lappen ; )

Barn & Inredning sa...

Hej Anna!!
Jag har en vän som också andvänder sig utav detta!!
Hon är super nöjd.

Vi hade också tänkt pröva det.
Men i vårt fall så övervägdes vackohandlingen istället.
Vi har skrivit ner allt vi behöver och köper enbart det. Och det har faktiskt funkat.Vi har känat in massor av pengar på detta.
Men jag tror matkassen är kanon...känns säkert mycket roligar att laga mat...

Må så Gott Kramar Malin

lottens vita och gröna sa...

hej anna!
visst är det skönt!!!
vi har också den prenumerationen fast av linas matkasse, suuuuuuuuuuuuuuuuveränt, idag åt vi vilpanna, en helt ny rätt för oss och alla gillade det, tom tvååringen!!!
ha det gott i snöyran, varmkram lotten

Ida sa...

Hej! Vi har också funderat på att prova, det finns ju plötsligt många sådana företag.. Problemet är bara att jag gillar att planera maten.. Vet att Camp och hans familj hade det ett tag.
Hoppas det gick bra när ni var och red, roligt att Gustav vill prova så många saker!
i veckan fyndade vi ett stooort matbord på blocket så när målaren kommit och fixat våra väggar så får ni komma på middag. Ha det bra och hälsa familjen, Kram Ida

AK sa...

Hej kompis!
Va kul att ni har hittat ett sätt att få till veckans mat på, inspirationen är inte alltid på topp här heller för detta, men jag håller mig nog än så länge till veckohandling och att planera själv. Hoppas att ni har det bra, här är allt som vanligt, sportlovet närmar sig (fast jag jobbar). Vi får försöka höras!
Kram AK

Related Posts with Thumbnails